9 Ağustos E2 Yayın Akışı

|

09:00 SMALLVILLE Dizi
6. Sezon 7. Bölüm. Clark toplum içinde Oliver Queen olarak bilinen “Yeşil Ok”un silah zoruyla arabaları çalınan bir çifti kurtarmaya çalışırken vurulduğunu öğrenir, ancak Oliver yaralandığını inkar eder.
10:00 THE MARTHA STEWART SHOW
Yaşam Yeni bölüm! Martha Stewart’ın stüdyosunda ağırladığı bir çok ünlü ve yetenekli isim sizlerle hem yemek tariflerini paylaşıyor hem de evinizi daha güzel ve daha düzenli tutmanın ipuçlarını veriyor...
11:00 THE ELLEN DEGENERES SHOW Yaşam Yeni bölüm! Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
12:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Yeni bölüm! Rachael Ray, e2 ekranlarında bir kez daha pratik ve kolay yemek tarifleriyle harikalar yaratıyor.
13:00 DEDİKODUCU KIZ Dizi
17. Bölüm. Gizlediği gerçekler yüzünden utanan Serena eski alışkanlıklarına geri döner. Gerçekleri açıklamasıyla birlikte Nate, Blair ve Chuck yardım etmek için kolları sıvarlar. Serena gerçekleri Nat ile paylaşmaktan utanır, bu yüzden Nat kız arkadaşı için en kötüsünü düşünür.
14:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
15:00 ELLEN SHOW Yaşam Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
16:00 RACHAEL RAY SHOW Yaşam Tekrar.
17:00 SMALLVILLE Dizi
6. Sezon 7. Bölüm. Clark toplum içinde Oliver Queen olarak bilinen “Yeşil Ok”un silah zoruyla arabaları çalınan bir çifti kurtarmaya çalışırken vurulduğunu öğrenir, ancak Oliver yaralandığını inkar eder.
18:00 THE MARTHA STEWART SHOW Yaşam Tekrar.
19:00 THE ELLEN SHOW Eğlence Ellen Degerenes her sabah ünlü konuklar ağırlamaya devam ediyor.
20:00 THE BIG BANG THEORY Dizi Bir güzel, iki dahi ve bir denklemin hikayesi...
21:00 COLD CASE Dizi 5. Sezon 1. Bölüm. Beşinci sezonun ilk bölümünde, vurulmasının üzerinden birkaç hafta geçen Lily Rush işinin başına döner. Lilly 1994 yılında dövülerek öldürülmüş üç çocuğun yeniden açılan davasını duygusal açıdan yürütmeye hazır olduğuna hem kendisini hem de Stillman’ı inandırmaya çalışır.
22:15 DR. WHO Dizi 2. Sezon 5. Bölüm. Tardis paralel dünyada kapana kısılır ve Rose babasının hala hayatta olduğunu keşfeder. Karanlık güçler işbaşındadır ve İngiliz toplumu son bir gelişme için hazırlanır. Aynı zamanda Doktor’ un eski bir düşmanı yeniden doğmak üzeredir.
23:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence Ekranın en karizmatik showman’i Jay Leno The Tonight Show With Jay Leno ile karşınızda...
00:00 HOW I MET YOUR MOTHER Dizi 2029 yılında Ted Mosby, kızı ve oğluna anneleriyle nasıl tanıştıklarını anlatmaya başlar.
00:30 TWO AND A HALF MEN Dizi Kardeşi ve oğlu ile yaşamaya başlayan çapkın Charlie’nin maceraları.
01:00 DR. WHO Dizi 2. Sezon 5. Bölüm. Tardis paralel dünyada kapana kısılır ve Rose babasının hala hayatta olduğunu keşfeder. Karanlık güçler işbaşındadır ve İngiliz toplumu son bir gelişme için hazırlanır.
02:00 THE TONIGHT SHOW WITH JAY LENO Eğlence Tekrar.4 En iyi sanatçılar onun sahnesinden geçiyor.

0 yorum: