Gecekondu 13 Ağustos İzle

| 0 yorum

Akbaba köyü 15 numaranın sakinleri artık yavaş yavaş şovla gelen ünlerini ve paralarını kullanmaya başlamak isterler. Ve işe bir spor salonuna yazılıp daha fit görünmeye çalışmakla başlarlar.Fakat kahramanlarımız sadece birbirlerinden utanacakları olaylara sebebiyet verdikleriyle kalırlar. Bu hafta şovlarının konukları Kurtlar Vadisinde ”Muro”karakteriyle ün yapmış Mustafa Üstündağ, ve güzel oyuncu Zeynep Beşerler. Heyecanla konuklarını bekleyen ev ahalisinin hesaba katmadıkları ve zaten de katamayacakları şey Mustafa Üstündağ ile dalyanın yıldızlarını hiç barışmayacağı konusudur. Hiç bir konuda fikir beraberliği sağlayamayan sık sık kavga çıkmasına neden olan Dalyan ve Mustafa Üstündağ şovun sonunda Durdu’nun konduya çevik kuvvet isteyeceği hale getirirler kavgalarını… Türk televizyonlarının en tuhaf şovu devam ediyor..

Herkes İçin Sağlık 13 Ağustos İzle

| 0 yorum

Türk Televizyonlarının güvenilir ismi Ayşe Özgün, alanında uzman bir hekim Dr. Hakan Güveli hafta içi her sabah Show TV’de.Programda her gün alanlarında uzman hekimler konuk edilerek tüm sağlık sorularınıza ve sorunlarınıza çözüm arayacaklar. Sağlık alanında yeni tedavi yöntemleri, tıp dünyasındaki en modern yöntemler Show TV’de HERKES İÇİN SAĞLIK programında yer alıyor. Çağdaş tıp ve en son tedavi yöntemleri konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler her sabah HERKES İÇİN SAĞLIK programında cevabını merak ettikleri soruları canlı yayına bağlanıp konunun uzmanı doktorlara sorabilecekler.

Yemekteyiz Haftanın Finali 13 Ağustos 2010 İzle

| 0 yorum

Yemekteyiz’in bugünkü (13 Ağustos 2010)bölümünde dananın kuyruğu hangi yarişmacının evinde kopar izleyip görecez.Yolları hiç kesişmemiş 5 yabancı; aşçılıkta, ev sahipliğinde, zevkte ve yaratıcılıkta kimin daha üstün olduğunu kanıtlamak üzere, büyük ödülü kazanabilmek için birbirleriyle yarışıyor.Show TV İç Yapımlar tarafından hazırlanan, ‘Yemekteyiz’ her hafta birbirinden eğlenceli yarışmacıları ile sizleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.Kıyasıya rekabetin, muhteşem lezzetlerin bir arada olduğu Yemekteyiz’de her hafta, 5 yeni yarışmacı, 5 akşam yemeği hazırlıyor ve kazanan büyük ödül 20.000 TL’yi alıyor.Yayınlandığı günden bu yana ekranların Fenomeni haline gelen Yemekteyiz hafta içi her gün Show Tv ekranlarında karşınıza geliyor.

Çarkıfelek 13 Ağustos İzle

| 0 yorum

Çarkıfelek ve efsane sunucusu Mehmet Ali Erbil Star TV’de! Çarkıfelek, hafta içi her gün haber sonrası 20:15′te ekranlara gelecek. Mehmet Ali Erbil, stüdyoda Gamze Topuz ile birlikte izleyicilerle buluşurken, güzel sunucu Hande Sarıoğlu her gün farklı bir şehirden canlı bağlantıyla izleyicilerin evlerine konuk olup, hediyeler dağıtacak. Ödülleri, heyecanı ve birbirinden ünlü konuklarıyla ekran klasiği Çarkıfelek eğlendirmeye devam edecek.