Marsilya-PSG maçını izle,Marsilya-PSG maçı hakkında geniş bilgi,Marsilya-PSG maçı özeti

Marsilya-PSG

Utku Önsel

Haftanın maçında Marsilya kendi evinde PSG’yi ağırlayacak. Marsilya son haftalarda tekrar eski formuna kavuştu ve üst üste galibiyetler almaya başladı. Hafta içi Zurih karşısında da oldukça önemli bir galibiyet aldılar ve en azından Avrupa Ligi için tekrar umutlandılar. Luchı Gonzales’in sakatlığının düzelmesi ile bildiğiniz gibi Deschamps sistemini 4-3-3’den 4-4-2’ye çevirmişti. Niang ve Morientes2in arkasına Lucho’yu koyarak özellikle gol yollarında oldukça başarılı maçlar çıkardılar. Diawara sakatlığı dolayısıyla bu maçta takımdaki yerini alamayacak.
PSG lige iyi bir giriş yaptı ama hücum hattında yaşadıkları problemler nedeniyle düşüşe geçti. Erdinç sakatlığı, Kezman’ın satılması sonrası forvette alternatifsiz kaldılar. Son maçlarda 1 golün üzerine çıkamadılar ve fazlasıyla gol kaçırdılar. Yine Erdinç sakatlığı dolayısıyla kadrodaki yerini alamayacak.
Marsilya puan kaybı yaşamadan zirveden uzaklaşmak istemiyor ve son haftalarda da oldukça formda. Seyirci desteği ile karşılaşmadan galibiyetle ayrılacaktır.

TAHMİN: Marsilya

Swansea-Derby maçını izle,Swansea-Derby hakkında geniş bilgi,Swansea-Derby maçı özeti

Swansea-Derby

Koray Durkal

Galler derbisinde ezeli rakibi Cardiff’i Darren Pratley’in harika futboluyla 3-2 yenen Swansea yenilmezlik serisini de 10 maça çıkarmış oldu. Derby ise evinde Coventry’i 2-1’le geçerek dört hafta sonra maç kazandı. Deplasmanlarda etkisiz bir ekip olan Derby’nin güçlü rakibi karşısında direnmesi zor. Swansea kendi seyircisinin önünde bu mücadeleyi kazanıp 3 puanı alacaktır.

Swansea Kazanır

Cem Yılmaz Yahşi Batı İlk Fragmanı izle,Cem Yılmaz Yahşi Batı full izle

Cem yılmazın merakla beklenen yahşi batı filminin ilk fragmanı yayınlandı buyrun izleyin

Estudiantes - Atletico Tigre maçını izle,Estudiantes - Atletico Tigre maçı hakkında geniş bilgi,Estudiantes - Atletico Tigre maçı özeti

Estudiantes - Atletico Tigre

Muhittin Ergüzer

Aperturada 15. Haftanin acilis macinda sampiyonluk yarisindan kopan Estudiantes gecici olarak oynadigi Quilmes stadinda 13 haftalik galibiyet ozlemini Godoy karsisinda gideren Tigre yi konuk ediyor.
Son iki macini kaybetmis Estudiantes te Perez ve Benitez bu karsilasmada oynamayacak . Carrusca ve Maximiliano Nunes bu oyuncularin yerine forma giyecek isimler.
Tigre de ise Teknik Direktor Cagna yaptigi aciklama Godoy karsisinda kazanan ekibi bozmayacagini ve mucadeleye ayni onbirle baslayacagini acikladi.
Estudiantes rakibine kiyasla cok daha kaliteli bir takim ve Quilmes stadini dolduran taraftarlari ile de daha farkli oynuyorlar. Oyuncularin artik ligden kopup onumuzdeki ay oynanacak Dunya Kulupler Sampiyonasini dusunmeye baslamalari kafalarda soru isareti biraksada son yedi deplasman macindan puan cikartamamis rakibini yeneceklerdir diye dusunuyorum.

Tahminim: Estudiantes kazanir.

Mavi Şeker İsmail Yk 20 Kasım izle,Ece Erken İle Mavi Şeker izle

Ece erken ile mavi şekerin bu sabahki konuğu ismail yk video youtube uzantılıdır gözükmüyorsa ağ bağlantısı ayarlarını yapınız

Lanus - Colon maçını izle,Lanus - Colon maçı geniş bilgi,Lanus - Colon maçı özeti

Lanus - Colon

Muhittin Ergüzer

Apertura da 15. Haftanin zorlu mucadelesinde sampiyonluk sansini son haftalara kadar kovalamak isteyen Colon, Lanus deplasmanina konuk oluyor.
Rosairo deplasmaninda zor anlar yasamasina ragmen kalecisinin muthis oyunu ile beraberligi zor kurtaran Lanus ta bu karsilasmada tek eksik Paraguay Milli takimindan henuz donmeyen Ledesma.
Colon da ise El Turco Antonio Mohammed takimda tek bir degisiklik yapacak. Ortasahada Ramirez in yerine Capurro bu karsilasmada ilk onbirde sans bulacak isim.
Colon rakibinden daha iyi durumda ve sampiyonluk sanslari hala devam ediyor. Bu karsilasmada da ben Colon un rakibine yenilmeyecegini dusunuyorum.

Tahminim: Colon yenilmez.

Analia Dizi Müzikleri Dinle İndir,dinle,sözleri

Analia dizi müziği izle, Analia dizi müziği download, 19 kasım analia dizisi izle, Analia, analia 2 bölüm izle, Analia dizi müzikleri indir, analia bölümleri indir ve izle,seyret,analia dizisi analia, analia dizisini seyret, Analia fotoğrafları, analia fotoları, analia hakkında genel bildi, analia kimdir, Analia Resimleri, analia telenovela, analya, analya 3.bölüm izle

19 kasım analia dizisi izle,Analia,analia 2 bölüm izle,analia bölümleri indir ve izle,analia canlı izle,ANALIA DİZİ,Analia Dizi Müziği Dinle ve İndir,Analia dizi müziği download,Analia dizi müziği izle,Analia dizi müzikleri indir,analia dizisi analia,Analia dizisini izle,analia dizisini seyret,Analia fotoğrafları,analia fotoları,analia hakkında genel bildi,analia izle,analia kimdir,Analia Resimleri,analia rodriguez,analia telenovela,analya,analya 3.bölüm izle,analya dizisi izle,anlya izle,el rostro analia,El Rostro De Analia Elizabeth Gutiérrez Martín Karpan Maritza Rodríguez Gabriel Porras,Elizabeth Gutierrez,elizabeth gutierrez acorralada,elizabeth gutierrez actress,elizabeth gutierrez amor comprado,elizabeth gutierrez analia,elizabeth gutierrez height,elizabeth gutierrez protagonistas de novela,fox analia,fox analia izle,fox analia yeni dizi,fox tv nin yeni erotik dizisi analia,fox un erotik dizisi analia cok konusulur nedir,izle analia,Photos of Elizabeth Gutiérrez,seyret,seyret analia,william levy elizabeth gutierrez,yeni dizi analia

melekler korusun 43.bölüm fragmanı izle, melekler korusun 43.bölüm fragmanı seyret, 20 kasım, melekler korusun bölüm 43


melekler korusun 43.bölüm fragmanı izle, melekler korusun 43.bölüm fragmanı seyret, 20 kasım, melekler korusun bölüm 43, melekler korusun 43.bölüm fragmanı online izle, melekler korusun yeni bölüm izle, melekler korusun 20 kasım fragmanı izle, melekler korusun 20.11.09 fragmanı, melekler korusun yeni sezon, 20 kasım 2009
show tv 20.11.2009 tarihli dizi fragmanını izle seyret, melekler korusun dizisini seyret, melekler korusun dizisinin son fragman

Heroes – 4. Sezon 11. Bölüm izle : Thanksgiving izle

Heroes ‘un 23 Kasım ‘da yayınlanacak olan 4. Sezon 11. bölümüne ait bir adet promo yayınlandı.

13 Kasım 2009 -- Heroes – 4. Sezon 11. Bölüm : Thanksgiving
13 Kasım 2009 -- Heroes – 4. Sezon 10. Bölüm : Brother’s Keeper
03 Kasım 2009 -- Heroes – 4. Sezon 9. Bölüm : Shadowboxing
20 Ekim 2009 -- Heroes – 4. Sezon 7. Bölüm : Strange Attractors
15 Ekim 2009 -- Heroes – 4. Sezon 6. Bölüm : Tabula Rasa
25 Eylül 2009 -- Lost – 6. Sezon : Setten Yeni Haberler

V – 1. Sezon 4. Bölüm izle : It’s Only The Beginning izle

V ‘nin 24 Kasım ‘da yayınlanacak olan 1. Sezon 4. bölümüne ait bir adet promo yayınlandı.
Bu bölüm, 2009 ‘da yayınlanacak son bölüm olacak. Dizi, 2 Şubat 2010 ‘da 5. bölümüyle devam edecek.


07 Kasım 2009 -- V – 1. Sezon 4. Bölüm : It’s Only The Beginning
14 Kasım 2009 -- V – 1. Sezon 3. Bölüm : A Bright New Day

06 Kasım 2009 -- V – 1. Sezon 2. Bölüm : Bright A New Day
05 Kasım 2009 -- V – 1. Sezon 3. Bölüm : A Bright New Day
04 Kasım 2009 -- Juliet’in Yeni Dizisi “V” Reyting Rekoru Kırdı
04 Kasım 2009 -- V – 1. Sezon 2. Bölüm : There Is No Normal Anymore

Oktay ustadan Yumurtalı Salça Soslu Patates Salatası Tarifi

Malzemeler :
  • 3 haşlanmış patates
  • 3 haşlanmış yumurta
  • 1 demet yeşil soğan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam dereotu
  • 1 limon
  • 1 çorba k. domates salçası
  • tuz, pulbiber
  • karabiber
  • zeytinyağı
Hazırlanışı :

3 haşlanmış patatesi küp olarak kesin.3 haşlanmış yumurtayı küp olarak kesin.1 demet yeşil soğanı ince olarak kesin ve bir karıştırma kabına tüm malzemeyi alın.Üzerine limon suyu sıkın.Tavaya zeytinyağını alın.Üzerine 1 çorba kaşığı domates salçası ilave ein ve kavuurun.

Üzerine az miktarda su ilave edin ve kaynatın.Servis tabağına patatesli yumurtalı karışımı ilave edin.Üzerine salçalı sosu dökün.Üzerine ince kesilmiş maydanozu ve dereotunu ilave edip servis edin.

Oktay ustadan Yumurtalı Salça Soslu Patates Salatası Tarifi

House – 6. Sezon 8. Bölüm : Ignorance Is Bliss izle

House ‘un 23 Kasım ‘da yayınlanacak olan 6. Sezon 8. bölümüne ait bir adet promo yayınlandı.
13 Kasım 2009 -- House – 6. Sezon 8. Bölüm : Ignorance Is Bliss
31 Ekim 2009 -- House – 6. Sezon 7. Bölüm : Teamwork
03 Kasım 2009 -- House – 6. Sezon 6. Bölüm : Known Unknowns
29 Eylül 2009 -- House : 6. Sezon 4. Bölüm
27 Eylül 2009 -- House – 6. Sezon 5. Bölüm
04 Eylül 2009 -- House : 6. Sezon

2010 Dünya Kupasına gidecek 32 takım belli oldu izle

2010-africa-dunya-kupasi2010 Güney Afrika Dünya Kupası’na gidecek 32 milli takım belli oldu.Avrupa’dan 3, Afrika’dan da 1 takım daha Güney Afrika’da yapılacak olan Dünya Kupası Finalleri’ne gitmeye hak kazandı. Mısır-Cezayir, Yunanistan-Ukrayna, Slovenya-Rusya ve Portekiz-Bosna son 4 takım daha belli oldu .
2010 Güney Afrika Dünya Kupası’na Afrika’dan gidecek takım Cezayir oldu. Mısır’ı 40. dakikada Yahia’nın attığı gol ile 1-0 yene Cezayir, Dünya Kupası’na katılmaya hak kazandı.

Cumartesi günü Mısır’ın son dakikalarda bulduğu golle skoru 2-0′a getirip averaj ve puanını Cezayir’le eşitlemesinin ardından tarafsız sahada, Sudan’da oynanan maçta Cezayir, Mısır’ı yenerek Dünya Kupası’na gitmeyi başardı.
Eskişehirspor’dan El Saka ve Beşiktaş’tan tandığımız Ahmed Hassan’ın formasını giydiği Mısır, eleme gurubunda Dünya Kupası’na gidemedi.

YUNANİSTAN FİNALLERDE

Avrupa Play-Off maçında Yunanistan Ukrayna’yı 0-0′ın rövanşında 1-0 yenip finallere gitmeyi elde etti. 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 2.grupta ilk maçta kendi sahasında 0-0 berabere kalan Yunanistan, deplasmanda karşılaştığı Ukrayna’yı 31. dakikada Salpingidis’in golü 1-0 yenerek Güney Afrika’daki turnuvaya katılmayı hak etti.

SLOVENYA SÜRPRİZ YAPTI

Hollandalı teknik adam Guus Hiddink’in Rusya’sı 2-1′lik galibiyetle gittiği Slovenya’dan boynu bükük ayrıldı. lk maçta son dakikalarda Pencik’in attığı golle umutlanan Slovenya Dünya Kupası’na katılma yolunda güçlü Rusya önünde sürprizi gerçekliştirdi ve Rusya’yı 1-0 yenerek finallere katılma hakkını elde etti.

Slovenya’yı finallere götüren golü 44. dakikada Zedic kaydetti. Karşılaşmada Rusya’dan Kerzhakov kırmızı kart gördü.

PORTEKİZ BOSNA HERSEK’İ 2 MAÇTA DA YENDİ

Portekiz’deki maçta Bosna karşısında zorlu anlar yaşasada karşılaşmayı 1-0 galip bitiren Portekiz, deplasmanda da aldığı aynı skorla finallere katılmayı elde etti.

İlk maçta Bosna’nın üstün futbolu ve direkten dönen üstüste topları çizgiyi geçmemiş ve sahadan Portekiz 1-0 galip olarak ayrılmıştı.

1-0′lık galibiyetle Bosna’ya giden Portekiz’i Güney Afrika’ya götüren gol 56. dakikada Meireles’den geldi.

İşte 2010 Dünya Kupası’na katılacak takımlar :

AVRUPA KITASI
Danimarka
Almanya
İspanya
İngiltere
Sırbistan
İtalya
Hollanda
İsviçre
Slovakya
Portekiz
Yunanistan
Fransa
Slovenya

AFRİKA KITASI
Güney Afrika (ev sahibi olarak otomatik katılım)
Gana
Fildişi Sahilleri
Kamerun
Nijerya
Cezayir

ASYA/OKYANUSYA KITALARI
Avustralya
Japonya
Güney Kore
Kuzey Kore
Yeni Zelanda

KUZEY, MERKEZİ AMERİKA, KARAYİPLER KITASI
Amerika Birleşik Devletleri
Meksika
Honduras

GÜNEY AMERİKA KITASI
Brezilya
Paraguay
Şili
Arjantin
Uruguay

22 kasım Galatasaray Manisaspor özet video, Galatasaray Manisaspor, Galatasaray Manisaspor golleri video 22 kasım, Galatasaray Manisaspor maç özeti,

Galatasaray Manisaspor maç özeti golleri video 22 kasım 2009Galatasaray - Manisaspor

22 Kasım 2009 Pazar günü Turkcell Süper Ligde 13. hafta maçında Galatasaray Manisaspor ile karşılaşıyor.İstanbul Ali Sami Yen stadında oynanacak maç saat 20.00 da başlıyacak.Galatasaray Manisaspor maçını Kuddusi Müftüoğlu yönetiyor.Yardımcıları Mustafa Emre Eyisoy ve Nihat Mızrak yapacak.
Galatasaray Manisaspor maçı 22 kasım Pazar günü Lig tv canlı olarak yayınlıyor.

22 kasım Galatasaray Manisaspor özet video, Galatasaray Manisaspor, Galatasaray Manisaspor golleri video 22 kasım, Galatasaray Manisaspor maç özeti, Galatasaray Manisaspor maç özeti golleri video 21 kasım 2009, Galatasaray Manisaspor özet izle, Gs Manisa maç özeti, Manisa Gs maç golleri video 22 11 2009, Manisaspor Galatasaray maç özeti

Ugur Isilak - Artik Geç Oldu 2009 Full Albüm İndir,dinle,sözleri

Ugur Isilak - 01 - Artik Geç Oldu.mp3
Ugur Isilak - 02 - Karisik Bir Duygudayim.mp3
Ugur Isilak - 03 - Kul Bana Küstü.mp3
Ugur Isilak - 04 - Unutamiyorum.mp3
Ugur Isilak - 05 - Yalan Sayilmaz.mp3
Ugur Isilak - 06 - Aramaktan Yoruldum.mp3
Ugur Isilak - 07 - Önyargiyi Birak (Son Yargiya Bak).mp3
Ugur Isilak - 08 - El Yanar.mp3
Ugur Isilak - 09 - Sor Kendini.mp3
Ugur Isilak - 10 - Imam Hüseyin.mp3
Ugur Isilak - 11 - Olmak Için (Son Yargiya Bak).mp3
Ugur Isilak - 12 - Karaliyim.mp3
Ugur Isilak - 13 - Unutamiyorum (2. Düzenleme).mp3
Tanıtımdır sitemizde mp3 indirme linki bulundurulmaz

Unutulmaz Dizisi Müziği – Halil Kurt Gözyaşlarım dinle

Unutulmaz Dizisi Müziği - Gözyaşlarım 19.bölümde çalan parça jenerik mp3 indir download dinle rapidshare şarkı sözleri video izle

Unutulmaz Dizisi Müziği – Gözyaşlarım

Unutulmaz Dizisi Müziği – Halil Kurt Sevince dinle

Unutulmaz Dizisi Müziği - Sevince mp3 indir download dinle rapidshare şarkı sözleri çalan parça

Unutulmaz Dizisi Müziği – Sevince

Adanalı 41. bölüm fragmanı izle 27 kasım 2009 cuma atv



adanalı,adanalı dizisi,adanalı 41. bölümü,adanalı 41. bölüm fragmanı,adanalı 27 kasım izle,27 kasım adanalı izle,adanalı 27/11/2009 izle,atv adanalı izle adanalı dizisinin 20 kasım cuma akşamı oynayacak olan 41. bölüm videolarını sitemizden izleyebilirsiniz

27 kasım adanalı izle, Adanalı, adanalı 27 kasım izle, adanalı 27/11/2009 izle, adanalı 41. bölüm fragmanı, adanalı 41. bölümü, adanalı dizisi, atv adanalı izleAdanalı 41. bölüm, Adanalı 41. bölüm 27 kasım, Adanalı 41. bölüm fragman, Adanalı 41. bölüm izle, Adanalı 41. bölüm konusu, Adanalı 41. bölüm online izle 27 kasım 2009 cuma atv, Adanalı 41. bölüm özet, Adanalı 41. bölüm tekrar

Smackdown 20 Kasım izle,WWE SmackDown Fox Tv full izle

Fox tv de 20 Kasımı 21 Kasıma bağlayan gece saat 24:00 da yayınlanan Smackdown amerikan güreşi videosu iyi seyirler....


((((hatırlatmaaaaaa...!!!!)))

sakın evde denemeyiniz...xD

Beyaz Show 20 Kasım, Zeynep Beşerler,Irmak Ünal izle

Mete Horozoğlu, Sıla, Kadir Çöpdemir, Zeynep Beşerler ve Irmak Ünal
bu Cuma “Beyaz Show”a konuk oluyorlar!

“Beyaz Show”a bu hafta; gişe rekorları kıran “Nefes” filminin Yüzbaşı Mete’si Mete Horozoğlu, şimdiden klasik olmuş şarkıların güçlü yorumcusu Sıla, çok yakında vizyona girecek olan “Türkler Çıldırmış Olmalı” filminin oyuncularından, sohbet ustası Kadir Çöpdemir ile yine aynı filmde rol alan Zeynep Beşerler ve “Ezber” filminin oyuncularından Irmak Ünal konuk oluyor.

Hanımın Çiftliği 20 Kasım izle,Hanımın Çiftliği 10.Bölüm full izle

Muzaffer ve Güllü sonunda evleniyorlar ve Güllü artık çiftliğin hamını oluyor. Muzaffer ve Güllü sonunda evlenmişlerdir. Güllü, hırs ve intikam duygusu ile dolu olmasına karşın, bu duygularını sabrıyla o kadar ince bir şekilde harmanlamıştır ki sonunda herkese karşı galip gelen Güllü olmuştur.
Bir zamanlar Güllü’yü hayatından vazgeçme noktasına getirenler artık yavaş yavaş süngülerini indirmeye başlamışlardır. Çünkü kim ne derse desin, artık Güllü o çiftliğin hanımı olmuştur.
Güllü, Kemal’e hala aşıktır ama ona da çok güzel bir ders vermiştir. Kemal’in beraber çıktıkları yolu yarıda bırakmış olması Güllü’nün hayatının komple değişmesine neden olmuştur ve Güllü bu yaşadıklarını asla unutmayacaktır.
Güllü ve Muzaffer için her şey güzel giderken birden çıkıp gelen sürpriz bir misafir Güllü’nün sinirlerini bozacaktır ama, bunun ötesinde Kemal’in Güllü’ye yapacağı sürpriz tam bir şok etkisi yaratacaktır.

Haneler 20 Kasım izle,Haneler Kanal D Komedi Dizisi izle

Bir türlü aşkını bulamayan Yaban, Pınar krizine giriyor. Pınar’ı bulmak için her yolu başvuran Yaban, en sonunda programın yönetmenine ulaşıyor.

Pınar’ı bulamadığı için krizi giren Yaban, aşkını bulamak için her yolu dener. Öfkeli Yaban sonunda “Haneler”in yönetmenini ulaşır ve çekim ekibini soruları ile bunaltır.

Beyaz Show,Sıla,Kadir Çöpdemir,Mete Horozoğlu, 20 kasım izle

Mete Horozoğlu, Sıla, Kadir Çöpdemir, Zeynep Beşerler ve Irmak Ünal
bu Cuma “Beyaz Show”a konuk oluyorlar!

“Beyaz Show”a bu hafta; gişe rekorları kıran “Nefes” filminin Yüzbaşı Mete’si Mete Horozoğlu, şimdiden klasik olmuş şarkıların güçlü yorumcusu Sıla, çok yakında vizyona girecek olan “Türkler Çıldırmış Olmalı” filminin oyuncularından, sohbet ustası Kadir Çöpdemir ile yine aynı filmde rol alan Zeynep Beşerler ve “Ezber” filminin oyuncularından Irmak Ünal konuk oluyor.

Doktorum 20 Kasım izle,Doktorum Sağlık Programı videosu

Doktorunuz her sabah evinize geliyor!

Doktorum artık canlı, daha renkli ve daha iddialı. Sunumunu Zahide Yetiş ile birlikte Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum, hafta içi her gün sabah 08.20- 11.30 saatlerinde canlı olarak ekrana geliyor.

Beyaz Show 20 Kasım izle,Beyaz Show Kanal D full izle

Mete Horozoğlu, Sıla, Kadir Çöpdemir, Zeynep Beşerler ve Irmak Ünal
bu Cuma “Beyaz Show”a konuk oluyorlar!

“Beyaz Show”a bu hafta; gişe rekorları kıran “Nefes” filminin Yüzbaşı Mete’si Mete Horozoğlu, şimdiden klasik olmuş şarkıların güçlü yorumcusu Sıla, çok yakında vizyona girecek olan “Türkler Çıldırmış Olmalı” filminin oyuncularından, sohbet ustası Kadir Çöpdemir ile yine aynı filmde rol alan Zeynep Beşerler ve “Ezber” filminin oyuncularından Irmak Ünal konuk oluyor.

Adanalı 20 Kasım izle,Adanalı 20 Kasım Cuma Full izle

Maraz Ali ve İdil romantik bir akşam yemeğine çıkarlar. Restoranı kapatan Maraz Ali, sakin bir akşam olacağını düşünürken içeri eski düşmanı Hikmet ve adamları girer. Yemek esnasında Maraz Ali'ye ve İdil'e rahat vermeyen, sürekli sataşan Hikmet bunun bedelini ağır ödeyecektir. Hareketli ve bir o kadar da güzel geçen yemekten sonra Ali, İdil'i evine bırakır. Korumaların yerlerinde olmadığını fark eden ikili hemen eve çıkarlar. Küçük Ali beşiğinde değildir. Birçok düşmanı olan Maraz Ali, böyle bir durumu önceden sezmiş ve tedbir olarak nazar boncuğunun içine GPS cihazı yerleştirmiştir. Yerleştirdiği bu cihaz, Küçük Ali'nin yerini bulmalarını sağlayacak mıdır?

Mavi Şeker 20 Kasım izle,Mavi şeker programı videoları izle

Gözü yaşlı gündüz programlarından sıkılanlar;atv "MAVİ ŞEKER" ile gündüzlerinize bambaşka bir renk katıyor... Sıcacık sohbetler, eğlenceli yarışmalar, komik haberler, dedikodu, müzik sempatik sunucu Ece Erken ile "MAVİ ŞEKER"de bir araya geliyor...

Hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan programın sunuculuğunu Ece Erken yapıyor...

Seyircilerini hıçkırığa boğan diğer gündüz programlarının tersine Mavi Şeker'de; birbirinden değerli konuklar, müzik,

eğlenceli yarışmalar, komik haberler, dedikodu ve bol bol kahkaha var.

Müge Anlı 20 Kasım izle,Müge Anlı Gülizar Öztürk Cesedi izle

Sağlık, eğitim gibi hayata dair her konunun, alanında isim yapmış uzmanlarla ele alınacağı programda, ekran başındaki izleyici ve stüdyodaki konuklar her an sürprizlerle karşı karşıya geliyor. Ele aldığı konularla gündemin nabzını tutmayı hedefleyen program, sanatçıların da kendini dobra dobra ifade ettiği bir arena... Programda birbirinden
farklı faili meçhul dosyalar ele alınırken çözüme kavuşturuluyor. Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmeye devam ediyor. Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı veriliyor.