Çakıl Taşları 4.Bölüm izle 6 Ağustos ~ Yorumlarınız

Çakıl Taşları 4.Bölüm izle 6 Ağustos ~ Yorumlarınız


Dizi televizyonda yayınlandıktan sonra partlar halinde sitemizden izleyebilirsiniz.
Sitemizi takip etmeye devam ediniz.
Bizi takip ettiğiniz için teşekkürler.

Melekler Korusun 73.Bölüm Sezon Finali izle ~ Yorumlarınız

Melekler Korusun 73.Bölüm Sezon Finali izle


Her hikayenin bir sonu vardır. Sonun mutlu mu yoksa mutsuz mu olacağına ise geçmişi karar verir.

İpek büyük bir heyecanla geldiği İstanbul’da büyük bir aşk, bir aile, tutkun olduğu bir meslek ve de bitmeyecek dostluklar edindi. Her zaman çalıştı, hayal etti ve kendi mucizesini yarattı. Şimdi hayattaki en büyük mucizeyi yaşamaya geldi sıra.

İpek ile Barış oyunlarının heyecanını yaşarken, onları çok güzel bir sürpriz bekler.

Erkan ile Esin yıllardır sınanan aşklarında mutlu sona ulaşmayı çok isterler. Ama yine karşılarına engelleri kendileri çıkarırlar.

Melek aylar sonra İpek’ine ve de torununa kavuşmak için sabırsızlanır. İpek’in de en çok istediği şey annesinin yanında olmasıdır.

Cevap Anahtarı 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

Milyonlarca öğrencinin üniversite kapısını aralamak için yarıştığı sınav dönemi geride kaldı. …

Şimdi tercih zamanı...

Cevap anahtarı, tercihlerde dikkat edilmesi gereken noktalar ve sınavlarda başarılı olamayanlaraalternatif eğitim önerileriyle ekrana geliyor…

Yeni sınav sistemi hakkında en son bilgiler… Sınav stresiyle baş etmenin yolları…
Eğitimle ilgili sorunlarınızı çözecek, sizleri her yönden aydınlatacak A’dan Z’ye sınav ve eğitim rehberiniz olacak Cevap Anahtarı’nı Final Dergisi Dershanesi’nin eğitim kadrosu danışmanlığında Müge Arda sunuyor…

Başarıya doğru uzanan bu zorlu yolda sizin yanınızda olacak Cevap Anahtarı’nı sakın kaçırmayın…

Hafta içi: 17:00
Cumartesi: 16:45
Pazar: 16:30

Bay Tahmin 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

Siz istediniz Bay Tahmin eski gün ve saatine geri döndü. Bay tahmin artık Cumayı Cumartesiye bağlayan gece 01:15'de ve Cumartesi sabahı 10:00'da sizlerle buluşuyor.

Murat Özarı ve Fikret Engin yorumları ile kazandırmaya eski saatlerinde devam edecekler.

Türkiye Süper Lig, İtalya Serie A, İngiltere Premier League, İspanya La Liga, Almanya Bundesliga veAvrupa'nın diğer liglerinden takımların son durumu en ince ayrıntısına kadar Murat Özarı ve Fikret Engin’in sunduğu “Bay Tahmin”de

Programı kaçıranlar için ise Bay Tahmin'in altın kupon önerileri programın hemen ardından tv8.com.tr de

Sait Gürsoy'la Başarıya Doğru 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

Üniversiteye ve liseye hazırlanan adaylara Sait Gürsoy Başarıya Doğru’da; zaman zaman teknik bilgiler verirken, sınavlarda dikkat edilmesi gerekenleri, seçecekleri okulların özelliklerini, genç aile iletişimi konularında hem adayları hem de aileleri bilgilendiriyor.

Lise adayları için özel okul, üniversite öğrencileri için üniversite tanıtımları ekrana taşınıyor.

Tüm bunlarla birlikte; dil okulları, yurt dışı eğitimi gibi konular da programda ele alınıyor.

Adaylar, anneler, babalar ve eğitimciler A’dan Z’ye programda kendilerini bulacak.

Sahil Günlüğü 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

CNN TÜRK, bir yaz ekranı klasiği haline gelen Sahil Günlüğü’nü, ekrana getirmeye devam ediyor.   

Fatih Türkmenoğlu Ege’den Akdeniz’e uzanan muhteşem rotasında mavi ve yeşil renklerin izlerini sürüyor.  Turistler, yerel halk ve esnafla sohbet, bir gezginin bölgede yapabilecekleri, yöreye yerleşmiş yabancılar, şehir kaçkınları, antik kentler, plajlar, müzeler ve yerel yemekler, yörenin bütün sesleri ve renkleri Sahil Günlüğü’nde CNN TÜRK’te ekrana geliyor.

Herkesin gittiği değil, her görenin gitmek isteyeceği bir tatil için Sahil Günlüğü'nü kaçırmayın

Kürşat Başarla Yaz Sohbetleri 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

Ünlü isimleri ağırlayacak Kürşat Başar; siyasetten modaya, tiyatrodan müziğe yaşama dair samimi sohbetlerle izleyicileriyle buluşuyor.

Türkiye İran 6 Ağustos 2010 Basketbol Maçı İzle

| 0 yorum

A Milli Basketbol Takımı, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası öncesinde adidas İstanbul Cup’da İstanbullu basketbolseverlerin karşısına çıkıyor, Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacak turnuva NTV ve NTV Spor’dan da canlı yayınla ekrana gelecek. 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nda da mücadele edecek A Milli Takım ile şampiyonada B Grubu’nda yer alan İran, A Grubu’nda mücadele edecek Sırbistan ve D Grubu takımlarından Yeni Zelanda’nın turnuvada karşı karşıya gelecek. Türkiye’nin ilk maçı Cuma İran’la ve bu karşılaşma canlı yayınla NTV’de. Dünya Şampiyanası hazırlıklarınının İtalya etabını tamamlayarak Türkiye’ye dönen Milli Takımımız için adidas İstanbul Cup oldukça ciddi bir test niteliği taşıyor. Turnuvanın iddialı ekiplerinden Sırbistan ve turnuvanın sürpriz yapma olasılığı bulunan takımlarından Yeni Zelanda ve İran milli takımlarıyla üç hazırlık maçı yapacak olan 12 Dev Adam, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki ilk ciddi sınavlarını da vermiş olacak.

Doğru Tercih 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

Üniversiteye girmeyi hedefleyenler için doğru tercihi yapmanın püf noktaları, üniversiteler, fakülteler ve meslekler NTV’de. Sadık Gültekin’in sunduğu programda, yeni sınav sistemi doğru tercihin püf noktaları, kariyer olanakları, Türkiye ve yurtdışındaki eğitim imkanları anlatılıyor . Programda üniversitelerin rektör ve dekanları okullarını ve sağladıkları imkanları anlatıyor, fakültelerin mezunları, öğretim üyeleri deneyimlerini aktarıyor.

Arım Balım Peteğim Programı 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

Ailemizin kızı Petek Dinçöz yeniden ekranlarımızı şenlendirecek…
Ekranların prensesi Petek Dinçöz bundan böyle Kanaltürk’te… 
Zor Günlerinin ardından kendini tamamen işine verdiğini söyleyen, Petek Dinçöz, ARIM BALIM PETEĞİM ‘le şimdi’de Kanaltürk’te izleyicisiyle buluşacak.
 Sempatik sunumu, yumuşak üslubuyla özellikle kadın izleyicilerin gönlünde taht kuran Petek Dinçöz, yine her sabah eğlendirirken bilgilendirecek…
 Geçmişte özellikle ev kadınlarının hiç kaçırmadığı programıyla ekranların süsü olan Petek Dinçöz, Kanaltürk’teki programıyla da tekrar kadınların sevgilisi olacak...
 “ARIM BALIM PETEĞİM” ÇOK DAHA GÜÇLÜ, ÇOK DAHA İDDİALI!...
 Çok güçlü ve tecrübeli bir yapım ekibiyle çalışmalarına başlayan Petek Dinçöz, “Gencim, güzelim ve en önemlisi tecrübeliyim. Ekranlarda fırtına gibi eseceğim. Kanaltürk izleyicisi, sürprizlere hazır olsun” dedi…
         Petek Dinçöz’le “ARIM BALIM PETEĞİM” 26Temmuz Pazartesi sabahından itibaren hafta içi her sabah Kanaltürk ekranlarında olacak.

Öteki Gündem 6 Ağustos 2010

| 0 yorum

ELİN ÇİFT VE SERDAR TURGUT'UN SUNDUĞU VE UZMAN İSİMLERİN KONUK OLDUĞU ÖTEKİ GÜNDEM, HER CUMA RUTİNİN DIŞINA ÇIKIYOR. VE MERAK ETTİKLERİNİZİ ARAŞTIRIYOR… DİNLER TARİHİ, EVRENİN GİZEMİ, KÜRESEL ISINMA, KOMPLO TEORİLERİ, SIRLAR, ASTRONOMİ, UFOLAR, SEMBOLLER, SAĞLIKLI YAŞAM METODLARI VE ALTERNATİF TIP GİBİ BİRBİRİNDEN İLGİ ÇEKİCİ KONULARIN ARAŞTIRILDIĞI ÖTEKİ GÜNDEM HER CUMA SAAT 22:05'DE HABERTÜRK’TE

Smackdown 6 Ağustos İzle

| 0 yorum

Bu yazımda ise smackdown 6 Ağustos heyecanından bahsedeceğim..Program biter bitmez burada online olarak izleyebileceğiniz Smackdown 14 mayıs'ki bölümü şimdiden video paylaşım sitelerinde yükleniyor..Neyse gece videoyu izlemeyi unutmayın :)

smackdown 6 Ağustos,smackdown 6 Ağustos izle,smackdown 14 mayıs seyret,smackdown 06.08.2010 izle,smackdown 06.08.2010 seyret,6 Ağustos smackdown fox tv seyret,raw 14 mayıs izle