Hayat Sineması 2.Bölüm-14 Aralık Pazartesi izle,Hayat Sineması 2. Bölüm - 14 Aralık Pazartesi fragmanı,Hayat Sineması 2.Bölüm-14 Aralık Pazartesi konu

Hayat Sineması 2. Bölüm - 14 Aralık Pazartesi

http://www.sinemaloji.com/wp-content/uploads/hayat-sinemasi.jpg

“İLKAY VE ARZU ERGÜL ÇİFTİ FİLMİMİZİN İSMİ; İKİMİZ”

Kanal D’nin sunuculuğunu Sinan Çetin’in yaptığı reality show programı “Hayat Sineması” bu gece ikinci ve yeni bölümü ile ekrana geliyor.

“Hayat Sineması” bu bölümünde; Ergül Ailesi’nin “İkimiz” isimli filmiyle perdelerini açıyor.

Arzu ve İlkay Ergül çifti, birbirlerinin çocukluk aşkı, 14 yıldır evliler, beraber büyüdüler, birbirlerine olan sevgileri hiç eksilmedi, ama yıllar geçse de kendilerini tam bir aile gibi hissetmediler. Çünkü çiftin çocukları olmuyordu. Bu yüzden maddi ve manevi anlamda çok yıprandılar. Tedavi süreci için harcadıkları para yüzünden sıkıntıları büyüdü, en kötüsü de olumlu bir sonuç almadılar.

Zaman içinde birbirlerinden daha çok koptular, iki kişilik yalnızlığı yaşamaya başladılar.

Çocuklarının olmamasından ötürü kendini suçlu hisseden İlkay, bu evliliğin bitmesini isterken, karısı Arzu ne olursa olsun ayrılmak istemiyor. Çift, aile özlemini giderebilecek mi? Ümitlerini yitirmeyerek, bir bebekleri olması için mücadeleye devam mı edecekler, yoksa çok yıprandıkları için ayrı yollara mı gidecekler? Sinan Çetin’le “Hayat Sineması” bu hafta bu soruların yanıtlarını veriyor. Çocuk özlemiyle yaşanan çiftin hüzünlü hikayesi izleyenleri de duygulandıracak. Kaçırmayın!

Yayın Tarihi : 14 Aralık Pazartesi/2009
Yayın Saati : 23.00

0 yorum: